sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Skladacia stolička Meteor Seza 16556 univerzita

Kód: i476_75229579
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
BÉŽOVÁ SKLADACIA STOLIČKA METEOR SEZA Vlastnosti: Meteor Seza je turistické kreslo, ktoré dokonale prečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
18.09 EUR
15.08 EUR bez DPH
Bežná cena: 18.88 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_75229579
Kategória:
Príslušenstvo
gender:
Muži, ženy
Šport:
Turystyka/Outdoor
Typ výrobku:
Ostatné príslušenstvo
farba:
Béžová/krémová
material:
polyester
Farby:
čierna
Popis Skladacia stolička Meteor Seza 16556

BÉŽOVÁ SKLADACIA STOLIČKA METEOR SEZA

Vlastnosti:

  • Meteor Seza je turistické kreslo, ktoré dokonale vyhovuje požiadavkám ľudí, ktorí chcú pohodlie a funkčnosť pri aktívnom trávení voľného času. Je navrhnutý tak, aby optimálne využíval priestor, a má kompaktné rozmery, ktoré uľahčujú jeho prepravu a skladovanie. nízka hmotnosť stoličky iba 1.6 kg, takže sa ľahko prenáša, čo je pri peších výpravách nesmierne dôležité. Jej ľahkosť však nemá vplyv na jej nosnosť - stolička Meteor Seza úspešne unesie záťaž až 110 kg, čo zaisťuje stabilitu a bezpečné používanie.

  • Vodeodolná tkanina Oxford 600D na sedadle a oceľový rám s práškovým nástrekom tvorí harmonickú kombináciu, ktorá je zaručene odolná a má dlhú životnosť. Stabilná konštrukcia s krížovými vzperami zaisťuje bezpečnosť, zatiaľ čo ľahké skladanie a rozkladanie a praktická taška na uloženie stoličky zaručujú pohodlie na každej ceste.

  • Vďaka konštrukcii zohľadňujúcej ergonómiu, dodatočnému priestoru medzi sedákom a operadlom pre lepšie vetranie a podrúčkam s praktickým vreckom na telefón alebo fľašu s vodou je stolička Seza ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia pohodlie a použiteľnosť.

- Kompaktný a ľahký - s hmotnosťou iba1.stolička Meteor Seza váži 6 kg a má kompaktné rozmery, takže sa pohodlne prepravuje a skladuje.

- Stabilná a bezpečná - stolička je navrhnutá pre zaťaženie až 110 kg, je stabilná a bezpečná.

- Ergonomický a pohodlný - ergonomický dizajn, dodatočný priestor medzi sedákom a operadlom pre lepšie vetranie a podrúčky s praktickým vreckom na telefón alebo vodu zaisťujú pohodlné používanie.

- Jednoduché skladanie - vďaka ľahkému skladaniu a rozkladaniu a praktickej taške na skladovanie a prepravu je stolička nepostrádateľnou výbavou každého cestovateľa.

- Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov - vodeodolná polyesterová tkanina Oxford 600D a rám z práškovo lakovaných oceľových trubiek zaručujú odolnosť a pevnosť.

*Naše cestovné sady sú určené na vonkajšie použitie pri kempovaní, na záhrade alebo v prírode. Aby vydržali čo najdlhšie, odporúčame ich v dobe nepoužívania skladovať na mieste chránenom pred slnkom.

** Neodporúča sa používať na čistenie chemické prostriedky.

Naposledy navštívené produkty
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR