sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Skladacia stolička Meteor Seza 16935 univerzita

Kód: i476_77272150
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
SKLADACIA STOLIČKA METEOR SEZA Vlastnosti:Meteor Seza je turistická stolička, ktorá dokonale spĺňa pprečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
18.19 EUR
15.16 EUR bez DPH
Bežná cena: 18.98 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_77272150
Kategória:
Príslušenstvo
gender:
Muži, ženy
Šport:
Turystyka/Outdoor
Typ výrobku:
Cestovné vybavenie
farba:
čierna
Popis Skladacia stolička Meteor Seza 16935

SKLADACIA STOLIČKA METEOR SEZA

Vlastnosti:

  • Meteor Seza je turistická stolička, ktorá dokonale spĺňa požiadavky ľudí, ktorí chcú mať pri aktívnej činnosti pohodlie a funkčnosť.
  • Je navrhnutý tak, aby optimálne využíval priestor, a má kompaktné rozmery, ktoré uľahčujú jeho prepravu a skladovanie.
  • Ľahká stolička len 1.6 kg, takže sa ľahko prenáša, čo je pri turistike mimoriadne dôležité.
  • Jej ľahkosť však nemá vplyv na jej nosnosť - stolička Meteor Seza úspešne unesie záťaž až 110 kg, čo zaručuje stabilitu a bezpečné používanie.
  • Nepremokavá tkanina Oxford 600D na sedadle a oceľový rám s práškovou povrchovou úpravou tvoria harmonickú kombináciu, ktorá zaručuje odolnosť a dlhú životnosť.
  • Pevná konštrukcia s priečnymi výstuhami zaručuje bezpečnosť, zatiaľ čo jednoduché skladanie a rozkladanie a praktická úložná taška zaručujú pohodlie na každej ceste.

  • Vďaka ergonomickému dizajnu, dodatočnému priestoru medzi sedadlom a operadlom na lepšie vetranie a podrúčkam s praktickým vreckom na telefón alebo fľašu s vodou je stolička Seza ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia pohodlie a praktickosť.

- Kompaktný a ľahký - váži len 1.stolička Meteor Seza váži 6 kg a má kompaktné rozmery, vďaka ktorým sa pohodlne prepravuje a skladuje.

- Stabilná a bezpečná - stolička je určená na zaťaženie do 110 kg, je stabilná a bezpečná.

- Ergonomický a pohodlný - ergonomický dizajn, dodatočný priestor medzi sedadlom a operadlom pre lepšie vetranie a opierky rúk s praktickým vreckom na telefón alebo vodu zaručujú pohodlné používanie.

- Jednoduché skladanie - jednoduché skladanie a rozkladanie a praktická taška na skladovanie a prepravu robia z kresla nepostrádateľnú súčasť výbavy každého cestovateľa.

- Vyrobený z vysokokvalitných materiálov - nepremokavej polyesterovej tkaniny Oxford 600D a rámu z oceľových rúrok s práškovou povrchovou úpravou pre odolnosť a pevnosť.

*Naše cestovné súpravy sú určené na vonkajšie použitie pri kempovaní, na záhrade alebo v prírode. Aby vydržali čo najdlhšie, odporúčame ich v čase nepoužívania skladovať na mieste chránenom pred slnkom.

** Na čistenie sa neodporúča používať chemikálie.

Naposledy navštívené produkty
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR