sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Termoprádlo Meteor XL/XXL čierne M 16688 univerzita

Kód: i476_95001755
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
Termoprádlo Meteor XL/XXLčierna M 16688Vlastnosti:Pánske termoprádlo Meteor, ktoré sa skladá z tričkprečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
28.82 EUR
24.02 EUR bez DPH
Bežná cena: 31.19 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_95001755
Kategória:
oblečenie
gender:
muži
Šport:
zimné Športy
Typ výrobku:
Termoaktívne oblečenie
farba:
čierna
podkategórie:
Komplety termoaktywne
Farby:
čierna
Popis Termoprádlo Meteor XL/XXL čierne M 16688

Termoprádlo Meteor XL/XXLčierna M 16688

Vlastnosti:

  • Pánske termoprádlo Meteor, ktoré sa skladá z trička a dlhých šortiek, účinne chráni pred chladom a zabezpečuje účinný odvod prebytočnej vlhkosti, čím poskytuje pohodlie počas rôznych fyzických aktivít.
  • Použitie polyamidu zaručuje trvanlivosť a odolnosť proti oderu, polyester zabezpečuje priedušnosť a rýchle schnutie, zatiaľ čo pridaný elastan poskytuje potrebnú pružnosť a umožňuje úplnú voľnosť pohybu. Tento výber materiálov zaručuje, že spodná bielizeň nielen účinne chráni pred chladom, ale aj poskytuje optimálne pohodlie pri akejkoľvek outdoorovej aktivite. Ploché švy zvyšujú pohodlie používateľa a minimalizujú riziko odierania a nepohodlia počas pohybu.
  • Ľahká a prispôsobivá tkanina tiež znamená, že spodná bielizeň sa ľahko prispôsobí podmienkam a štýlu aktivity a zároveň zachováva hygienu tým, že zabraňuje rastu baktérií a plesní na povrchu tkaniny. Vďaka precízne navrhnutému strihu, ktorý zohľadňuje anatómiu a zóny zvýšeného potenia a uvoľňovania tepla, je spodná bielizeň pre nositeľa takmer nepostrehnuteľná.
  • Pozornosť bola venovaná detailom, hladké rebrovanie a priedušné vložky boli použité na zvýšenie pohodlia počas akejkoľvek aktivity. Absencia poškriabaných štítkov a všité pokyny na pranie na vnútornej strane svedčia o pozornosti venovanej detailom, ktoré sa snažia zabezpečiť maximálne pohodlie používateľa.
  • Zostaňte v pohodlí a teple počas chladnejších dní s termoprádlom, ktoré spája funkčnosť s pohodlím:
  • Starostlivo vybrané materiály zaručujú dokonalé prispôsobenie a pružnosť, čo umožňuje plný rozsah pohybu bez obmedzení.
  • Tepelný komfort- vďaka technológii zadržiavania tepla sa termoprádlo stáva nepostrádateľným spojencom v chladnom počasí a stará sa o stabilitu telesnej teploty.
  • Voľnosť pohybu - vďaka elastickým vláknam a správnemu strihu termoprádlo neobmedzuje v pohybe a umožňuje vykonávať rôzne športy.
  • Ochrana pokožky - špeciálne navrhnuté vlákna chránia pokožku pred potením a poskytujú pohodlie vďaka priedušnosti a antibakteriálnym vlastnostiam.
  • Všestranné použitie - termoprádlo sa osvedčí nielen v chladnom zimnom počasí, ale aj počas jesenných prechádzok alebo chladného jarného rána a poskytne potrebnú ochranu pred chladom v rôznych situáciách.

Farba:

  • čierna
Naposledy navštívené produkty
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR