sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Spokey fitness valec 2v1 Mixroll 33 cm SPK-943257 černá

Kód: i476_57827860
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
Sada fitness valcov Spokey MIXROLL 2v1: ide o 2 valce rôznej tvrdosti a priemeru, ktoré sa dajú vzájprečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
22.10 EUR
18.42 EUR bez DPH
Bežná cena: 25.26 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_57827860
Kategória:
Príslušenstvo
gender:
Muži, ženy, deti
Šport:
Športová medicína/rehabilitácia
Typ výrobku:
Sprzęt treningowy
farba:
Zielony
podkategórie:
Wałki do masażu
Popis Spokey fitness valec 2v1 Mixroll 33 cm SPK-943257
  • Sada fitness valcov Spokey MIXROLL 2v1: ide o 2 valce rôznej tvrdosti a priemeru, ktoré sa dajú vzájomne zamieňať a spestriť tak tréning, výborne sa hodí pred a po tréningu - dokonale uvoľňuje svaly, má podporný a posilňovací účinok na všetky časti tela, je vyrobený z odolných materiálov, takže je nielen príjemný a pohodlný počas masáže, ale aj odolný voči vysokej záťaži, deformácii a mechanickému poškodeniu a neabsorbuje vlhkosť.
  • Používanie fitness valcov Spokey MIXROLL 2v1 pred, počas a po tréningu zlepšuje prácu svalov a prináša nespočetné množstvo zdravotných výhod - zvyšuje prietok krvi, rozsah pohybu a znižuje riziko nadmerného zranenia. Valce sú jednoduché zariadenia, ktoré môžu zmeniť tvár tréningu. Sú skvelé na spestrenie cvičenia a zapojenie svalov, na ktorých nám záleží. Môžu sa používať na urýchlenie regenerácie a uvoľnenie masírovaných svalov. Štruktúra väčšieho valca na cvičenie umožňuje aj jemnú alebo intenzívnu masáž.
  • Rehabilitačné valce Spokey MIXROLL 2v1 sú vyrobené z materiálov, ktoré neabsorbujú vlhkosť, a preto sa ľahko udržiavajú v čistote. Dva valce v súprave sa líšia priemerom a tvrdosťou, takže ich možno používať zameniteľne v závislosti od vykonávaného cvičenia. Väčší z nich má aj špeciálne výstupky, ktoré poskytujú masážny účinok. Odporúča sa pre ľudí, ktorí sú pretiahnutí, majú atletickú postavu alebo veľkú svalovú hmotu. Mal by sa používať len s vloženým menším valčekom. Menší valček je mäkší a je ideálny na masáž akejkoľvek časti svalov, napr. nohy, ruky, chrbát. Stredná tvrdosť zaručuje, že povrch valčeka nebude pôsobením telesa stlačený. Je venovaná ľuďom, ktorí s valcovaním začínajú.
  • Valcovanie je automasáž svalov a fascií, ktorá uvoľňuje spúšťacie body, fascie a svaly. Obnovujeme svalové tkanivo, pripravujeme telo na ďalší tréning a hlavne znižujeme riziko zranenia! Spokey MIXROLL 2v1 je jedinečná súprava dvoch valcov, ktorá umožňuje vykonávať cvičenia na posilnenie rôznych častí tela. Malé rozmery a možnosť ich spojenia umožňujú jednoduché skladovanie a prepravu.

Technické údaje:

  • materiál: PVC, EVA
  • veľkosť: 33 x 14,5 cm
  • účel: všeobecné rozvojové cvičenia
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR