sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Turistický batoh Spokey Dayride 25 SPK-943552 35L

Kód: i476_42780666
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
Turistický batoh Spokey Dayride 25Vlastnosti:Turistický batoh Spokey DAYRIDE 25: s objemom 25 litrovprečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
56.23 EUR
46.86 EUR bez DPH
Bežná cena: 62.58 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_42780666
Kategória:
Príslušenstvo
gender:
Muži, ženy
Šport:
Cestovný ruch/ outdoorové aktivity
Typ výrobku:
batohy
farba:
Béžová/krémová
podkategórie:
Turistické batohy
material:
polyester
Popis Turistický batoh Spokey Dayride 25 SPK-943552

Turistický batoh Spokey Dayride 25

Vlastnosti:

Turistický batoh Spokey DAYRIDE 25: s objemom 25 litrov vám umožní zbaliť si to najdôležitejšie na turistiku, treking a iné každodenné športové aktivity, má priestrannú hlavnú priehradku a dve predné vrecká na zips, má systém odpruženia chrbta EVA, ktorý kombinuje ochranu, pružnosť a ľahkosť a zaručuje pohodlie pri nosení. Hľadáte batoh, do ktorého sa zmestí veľa vecí, ale ktorý je zároveň pohodlný a funkčný?

Vyberte si turistický batoh Spokey DAYRIDE 25, ktorý vás bude sprevádzať pri každodenných športových aktivitách, pobyte v prírode alebo na cestách. Ide o model, ktorý sa dokonale prispôsobí výške a postave používateľa. Má systém polstrovania chrbta EVA, vďaka ktorému batoh pri nosení dokonale sedí.

Zaručuje tiež flexibilitu a ľahkosť! Batoh so zádovým systémom Športový batoh Spokey DAYRIDE 25 bol vytvorený z najkvalitnejších materiálov s použitím technológie rip-stop, ktorá zaručuje všestrannosť, ľahkosť, odolnosť voči poškodeniu a nepriaznivým podmienkam. Použitý nosný systém umožňuje voľné rozloženie a prispôsobenie zaťaženia. Turistický batoh Spokey DAYRIDE je predovšetkým praktický - vďaka svojej veľkosti, objemu a nízkej hmotnosti je ideálny pre každú situáciu. Pohodlné nosenie Turistický batoh Spokey DAYRIDE umožňuje jednoduché usporiadanie a oddelenie príslušenstva vďaka priestrannej hlavnej priehradke a dvom predným vreckám. Je vybavený úložnými priehradkami, otvormi a uzávermi.

Vďaka nim môžete priestor voľne využívať a umiestniť doň aj trekingové palice, karimatku alebo spací vak. Batoh Spokey má objem až 25 litrov, takže si doň pohodlne zbalíte veci potrebné na každodenné aktivity a výlety.

Špecifikácie: materiál: 210D ripstop + 600D polyester objem: 25 l rozmery: 48 x 28 x 21 cm systém polstrovania chrbta EVA

Naposledy navštívené produkty
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR