sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Helma Tempish Skillet T 102001093 S/M

Kód: i476_39679755
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
Prilba Tempish Skillet T 102001093 TEMPISH Skillet T Helma primárne na jazdu na kolieskových korčuliprečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
71.32 EUR
59.43 EUR bez DPH
Bežná cena: 78.02 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_39679755
Kategória:
oblečenie
gender:
Muži, ženy
Šport:
Sporty rekreacyjne i towarzyskie
Farby:
čierna
Popis Helma Tempish Skillet T 102001093

Prilba Tempish Skillet T 102001093

TEMPISH Skillet T Helma primárne na jazdu na kolieskových korčuliach, skateboarde, longboarde a kolobežke, vhodná tiež na jazdu na bicykli a pod. Jedná sa o najklasickejší tvar freestylovej helmy, obľúbený najmä medzi všetkými freestylovými športovcami – napr. korčuľovanie, skateboarding, kolobežky, downhill . Táto prilba sa predáva v dvoch veľkostiach S/M a L/XL. Ku každej prilbe sú priložené dve sady vložiek. Jeden tenší a druhý silnejší. Preto si každý užívateľ môže nastaviť polstrovanie tak, aby prilba optimálne sedela a spoľahlivo chránila hlavu. prilbu označenú S/M tak môžete ľahko zmeniť na prilbu veľkosti S alebo M, prípadne na niečo medzi nimi - v závislosti od tvaru vašej hlavy.

Prilba TEMPISH SKILLET T je vďaka polstrovaniu EPS vysoko odolná voči tvrdým nárazom. Vonkajší plášť je veľmi pevný a spoľahlivo chráni hlavu. Prilba je dobre odvetrávaná vďaka otvorom vo vonkajšej škrupine, vnútornej tlmiacej vrstve EPS a polstrovaniu. Prilba je vybavená nastaviteľným remienkom a prackou pod bradou a tiež sťahovacou šnúrkou s krúžkom na nastavenie obvodu. V zadnej časti prilby je škrupina vyvýšená pre lepšiu ochranu krčnej chrbtice pri pádoch a nárazoch.

TECHNICKÉ PARAMETRE Určenie jazda na kolieskových korčuliach, kolobežke, bicykli a pod. Konštrukcia Odolný povlak na zvýšenie odolnosti proti nárazu. Penové polstrovanie (EPS) pre odpruženie Vetracie otvory Nastaviteľný systém uchytenia, koliesko, pracka, popruhy.

Naposledy navštívené produkty
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR