sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Turistický batoh Spokey Buddy SPK-943488 35L

Kód: i476_18524168
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
Turistický batoh Spokey Buddy SPKVlastnosti:Turistický batoh Spokey BUDDY: má objem 35 litrov, takžeprečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
55.92 EUR
46.60 EUR bez DPH
Bežná cena: 62.23 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_18524168
Kategória:
Príslušenstvo
gender:
Muži, ženy
Šport:
Turystyka/Outdoor, Sporty rekreacyjne i towarzyskie
Typ výrobku:
batohy
farba:
čierna
podkategórie:
Plecaki sportowe/szkolne, Plecaki turystyczne
material:
polyester
Kapacita (L):
35
Popis Turistický batoh Spokey Buddy SPK-943488

Turistický batoh Spokey Buddy SPK

Vlastnosti:

Turistický batoh Spokey BUDDY: má objem 35 litrov, takže je ideálny na dlhé túry a každodenné športové aktivity, je vybavený mnohými vreckami a úložnými priehradkami, ktoré uľahčujú oddeľovanie a organizáciu príslušenstva - obsahuje špeciálne vrecko, pánty, otvory a úchyty na ramenných popruhoch, má pohodlný a spoľahlivý nosný systém so sieťovanou medzipodrážkou, má reflexné prvky na zlepšenie viditeľnosti po zotmení. Turistický batoh na dlhé túry a každodenné športové aktivity?

Spokey BUDDY je 35-litrový model, ktorý predstavuje optimálnu rovnováhu medzi komfortom a veľkosťou. Budete môcť uložiť všetky svoje základné veci, turistické doplnky, športové vybavenie, pracovné a školské potreby bez toho, aby ste sa cítili zbytočne ťažko. Skvelé na mestskú turistiku, treking a športové aktivity. Vďaka použitiu moderných technológií a najkvalitnejších materiálov bude dokonale fungovať za všetkých podmienok. Užitočné vrecká, zapínania a priehradky

Športový batoh Spokey BUDDY je vybavený mnohými vreckami a úložnými priehradkami, ktoré uľahčujú oddelenie a usporiadanie všetkého príslušenstva. Má špeciálne vrecko, záves, otvory a držadlá na ramenných popruhoch.

Ľahko sa doň zmestia trekingové palice, karavan alebo spací vak. Používateľ si tak môže užívať pohodlie voľných rúk. Celok bol doplnený kvalitnými zipsami. Bonusom sú vymeniteľné prívesky na zips v rôznych farbách, vďaka ktorým si môžete batoh ľahko prispôsobiť. Prispôsobené vašim potrebám Pri turistike v horách alebo na dlhších výletoch je najdôležitejšia odolnosť materiálov a funkčnosť výrobku.

Preto bol športový batoh BUDDY vytvorený z tých najkvalitnejších materiálov. Vďaka technológii rip-stop a vodeodolnému polyesteru s povrchovou úpravou 600D je BUDDY odolný, odolný voči poveternostným vplyvom a ľahký. Praktický turistický a športový batoh s reflexnými prvkami Batoh BUDDY využíva jednoduchý, pohodlný a na diaľku vystužený nosný systém. Nastavenie výšky chrbta umožňuje optimálne prispôsobenie batohu a rozloženie hmotnosti.

Ramenné popruhy, bedrový pás a hrudný popruh umožňujú nastavenie a stabilizáciu. Športový batoh Spokey je vybavený reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť po zotmení. Je to dôležité najmä pri chôdzi v zle osvetlených oblastiach a pozdĺž ciest.

Špecifikácie: materiál: 210D ripstop nylon + 600D polyester + PU poťah objem: 35 l

rozmery: 50 x 27 x 17 cm reflexné prvky bedrový a hrudný pás dištančná sieťovina v nosnom systéme vymeniteľné ťahače zipsov v rôznych farbách

Naposledy navštívené produkty
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR