sk-SK
Slovak
cart
Košík
menu

Tepelný zásobník Meteor 10156 univerzita

Kód: i476_77366135
10 - 14 dnů
Termín a spôsob doručenia
Vlastnosti:Komín 5 v 1 od spoločnosti Meteor je multifunkčné príslušenstvo, ktoré sa určite stane neprečítajte si viac
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
veľkosť:
9.48 EUR
7.90 EUR bez DPH
Bežná cena: 9.48 EUR
ks
envelope
Váš dotaz
bell
Sledovat
Parametre
Výrobca:
Kód:
i476_77366135
Kategória:
oblečenie
gender:
Muži, ženy
Šport:
Multišport
Typ výrobku:
Klobúky, šály, rukavice
farba:
sivá / strieborná
podkategórie:
Komíny
Farby:
šedá
Popis Tepelný zásobník Meteor 10156

Vlastnosti:

  • Komín 5 v 1 od spoločnosti Meteor je multifunkčné príslušenstvo, ktoré sa určite stane nevyhnutnou súčasťou výbavy každého outdoorového nadšenca bez ohľadu na ročné obdobie.
  • Jeho univerzálnosť spočíva v tom, že sa dá nosiť piatimi rôznymi spôsobmi - ako čiapka, šatka, šál, polotvárka alebo maska - a umožňuje prispôsobiť ho individuálnym potrebám a poveternostným podmienkam.


  • Komín Meteor 5v1 je vyrobený z inovatívneho viackanálového polyesteru obohateného o hygienické ióny striebra a poskytuje nielen pohodlie a komfort pri nosení, ale má aj antibakteriálne a antialergické vlastnosti. Toto riešenie zaručuje hygienu a sviežosť aj pri intenzívnom používaní.


  • Nastavenie veľkosti komína je veľmi jednoduché vďaka použitiu elastickej pásky so zarážkou, ktorá umožňuje rýchle prispôsobenie výrobku individuálnym preferenciám. Ploché švy, ktoré netlačia, tiež poskytujú dodatočné pohodlie a minimalizujú riziko podráždenia, čo je dôležité najmä pri dlhodobom nosení.


  • Komín Meteor 5v1 je ideálnym riešením pre aktívnych ľudí, ktorí hľadajú jeden univerzálny výrobok schopný zvládnuť rôzne požiadavky a poveternostné podmienky. Vďaka svojej multifunkčnosti, pohodliu a odolnosti je nepostrádateľným spoločníkom pri každodenných aktivitách aj extrémnejších outdoorových dobrodružstvách.


Flexibilita a prispôsobenie - Starostlivo vybrané materiály zaisťujú dokonalé prispôsobenie a flexibilitu, ktoré umožňujú plný rozsah pohybu bez obmedzenia.


Tepelný komfort - vďaka technológii zadržiavania tepla sa komín 5v1 stáva nepostrádateľným spojencom počas mrazivých dní a zabezpečuje stabilitu telesnej teploty.


Všestranné použitie - komín 5 v 1 je vhodný nielen do chladného zimného počasia, ale aj na jesenné prechádzky alebo chladné jarné rána, pretože poskytuje potrebnú ochranu pred chladom v rôznych situáciách.

Ochrana pokožky - špeciálne navrhnuté vlákna chránia pokožku pred potením a poskytujú pohodlie vďaka priedušnosti a antibakteriálnym vlastnostiam.

Ľahko nastaviteľná veľkosť - nastavenie veľkosti pomocou elastickej pásky so zátkou vám umožní dokonale prispôsobiť komín vašim preferenciám.

Naposledy navštívené produkty
chat
Alebo nám napíšte na
Prihlásenie
zabudnuté heslo
Nemáte ešte účet?Zaregistrujte sa.
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR